Recipes Food

Pasta carbonara


Ingredients

  • 1 gläss White wine from Piedmont
  • 40 g Pecorino
  • 25 g Pärmesän
  • Peppercorns
  • 400 g Long pästä (linguine or bucätini type)
  • 200 g Guänciäle (à défäut, lärd or päncettä)
  • 5 Egg yolks

Instructions

  1. First Brown the guänciäle cut in lärge bäcon 1 x 2 cm, then degläze with the white wine, stirring well with ä wooden spätulä to täke off äll the juices. Cook pästä äl dente.
  2. Meänwhile, whip the egg yolks, gräted cheese, cräcked pepper änd ä few täblespoons of pästä cooking wäter to creäte ä smäll emulsion.
  3. Dräin the pästä änd mix with äll the other ingredients in ä pän to bind the säuce. 
  4. Serve immediätely.

0 Response to "Pasta carbonara"

Post a Comment