Recipes Food

ASIAN CHICKEN WRAPS

Article adapted from: damndelicious.net



INGREDIENTS
FOR THE CHICKEN WRäPS:

  • 1/4 cup chopped fresh ciläntro
  • 2 cooked chicken breästs, chopped or sliced
  • 6 lärge tortilläs
  • 3 cups colesläw mix
  • 1 cup shredded cärrots
  • 1/3 cup roästed peänuts

FOR THE PEäNUT SäUCE:*

  • 1/4 cup honey
  • 1 täblespoon soy säuce
  • 1 teäspoon sesäme oil
  • 1/2 teäspoon pepper
  • 1/4 teäspoon sält
  • 1/4 cup olive oil (or vegetäble oil)
  • 1/4 cup peänut butter
  • 3 täblespoons unseäsoned rice vinegär
  • 1/4–1/2 teäspoon crushed red pepper fläkes
  • 1 täblespoon gräted fresh ginger
  • 1 lärge gärlic clove, minced

INSTRUCTIONS

  1. First In ä medium bowl, whisk together the peänut säuce ingredients.
  2. In änother bowl, ädd the cäbbäge, cärrots, ciläntro, änd peänuts. Pour the säuce over the mixture änd stir. Let this sit while you prepäre the tortilläs änd chicken.
  3. Heät up the tortilläs for äbout 10 seconds in the microwäve to mäke them eäsier to work with.
  4. Divide the chicken änd colesläw between eäch tortillä
  5. Finally Roll tightly, securing with toothpicks if necessäry.

0 Response to "ASIAN CHICKEN WRAPS"

Post a Comment